پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ مهر ۱۳۹۶، ۹:۵۸

۹ کتاب عاشورایی و دفاع مقدس در مازندران رونمایی شد

۹ کتاب عاشورایی و دفاع مقدس در مازندران رونمایی شد

ساری - همزمان با هفته دفاع مقدس ۹ کتاب عاشورایی و دفاع مقدس در مازندران رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ۹ کتاب عاشورایی و دفاع مقدس با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دادستان ساری صبح دوشنبه در ساری رونمایی شد.

"پلاک بهشت"،"حرم مدافع می‌خواهد"،"راست‌قامتان جاودانه"،"عاشقانه‌های حسینی (ع)،""فضیلت، آثار و برکات زیارت امام حسین (ع)"،"زخمی خاطرات"،"پرسمان فرهنگ عفاف و حجاب اسلامی"،" ماندگاران "و "عاشورانه "کتاب‌هایی بود که با حضور دادستان مرکز استان، رییس مرکز مازندران پژوهی، رییس سازمان بسیج هنرمندان و کارکنان ارشاد مازندران رونمایی شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مازندران در مراسم سوگواری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بابیان مطلب فوق افزود. توسعه و پیشرفت بدون فرهنگ اسلامی سرانجامی ندارد و سراب است و جامعه بی‌فرهنگ و منهای تربیت الهی و اسلامی از نگاه قران مرده است.

حجت‌الاسلام اسدالله جعفری افزود. امروز حتی کشورهای غربی و پیشرفته نیز به آنچه برای سایر کشورها تجویز می‌کنند باور ندارند درحالیکه عاشورا یک دانشگاه است که ایثار، خدامحوری، عشق و مردانگی ره‌آوردان است و رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس در مکتب عاشورا پرورش یافتند.

حجت‌الاسلام جعفری افزود. انقلاب اسلامی پر از جلوه‌های عاشورایی است که اقتدار امروز ایران اسلامی را رقم‌زده است.

وی بابیان این‌که در هشت سال دفاع مقدس آنچه موجب شد که رزمندگان در مقابل نظام سلطه به پیروزی برسند فرهنگ عاشورایی بود.

دادستان مرکز استان افزود. شهیدان مدافع حرم و مدافع وطن همچنان پایدار و استوار برای ماندگاری اندیشه و پیام حماسه حسینی جهاد می‌کنند و تا جنایت‌های داعش و کشتار مسلمانان میانمار هست، فرهنگ عاشورا هم هست.

کد خبر 4097160

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha